Регистрация  Забыли пароль?

Корпоративный блог ПриватБанка

PrivatBlog logo

Александр Витязь пишет в privatblog 17.10.2007 21:24:36
Меткиp2p, blog, money, реклама

p2p реклама - для тех, кто хочет конвертировать трафик своего блога (сайта) в живые деньги

В сентябре у меня появилось настойчивое желание разместить точечную рекламу - на конкретных сайтах, собирающих интересную для нас аудиторию. Но потребность в розовых очках сразу наткнулась на стену вроде такой http://www.emilychang.com/go/ehub/advertise/.

ВСЕ предлагают СПИСАТЬСЯ. но конечно далеко не все отвечают :-) а если и отвечают, то все заканчивается вопросом: КАК отдать деньги? :-)))

Трение между покупателем и продавцом колоссальное. чтобы совершить сделку нужны недюженные энергия и настойчивость.

Что делать? Так и возник наш новый проект www.folkad.com - p2p-реклама в блогах, на сайтах, в социальных сетях etc.

Все делается быстро и удобно:

1) регистрируешься на сайте www.folkad.com;

2) берешь в админке код рекламной площадки;

3) ставишь в блогсайт и получаешь это:

Здесь может быть Ваша реклама
© 2007 folkad.com
Хотите купить это место?

И к окошку вашей кассы немедленно выстраивается очередь из серьезных рекламодателей www.privatbank.ua, www.peoplenet.ua и прочих уважаемых предприятий :-)

почему это выгодно?

- потому что вы сами выбираете покупателя;

- вы сами назначаете цену;

- вы получаете всю сумму денег, и не делите ее с посредниками вроде g... - деньги "едут" с карты покупателя прямиком на вашу карту :-)

... продолжите дальше?

с огромным интересом выслушаю ваши предложения, пожелания и обязательно критику.

Комментариев: 56

Вы не можете здесь оставить комментарий

ідея мені сподобалась :)

пізніше зайду на цей сайт і почитаю більш детальніше. Бо як практика показує, реальність за часту різко відрізняється від того шо пропонують зацікавлені люди

spacer 20

не надо никуда ходить - берите карту кредитную и вставьте свое фото в рекламный блок прямо здесь :-)

spacer 30

прямо тут, то прямо тут

Здесь может быть Ваша реклама
© 2007 folkad.com
Хотите купить это место?

spacer 30

і так, я попробував купити місце у вас :)

і дуже приємно здивувався :)

На мою кредитну карту "Універсальна" (Приватбанка) сказало наступне

Ошибка оплаты: 7.Transaction processing on for Your card is unavailable for this moment. Possible reason

spacer 30

Минуточку, на сколько мне известно, оплата кредитными картами ПриватБанка в интернете закрылась!!!

Прокоментируете?

мої зауваження:

- нема можливості редагувати створений блок

- нема можливості загрузити "стартовий малюнок"

- далі буде...

spacer 20

- і через те шо я вставив свій малюнок (методом зміни URL) тепер в статистиці не рахуються покази, а тіки кліки :)

spacer 30

вижу что вам проплатили рекламу, а вы все модерируете и модерируете :-)

spacer 40

от бачите, як добре шо ви про це повідомили. Пришлось замінити URL на малюнок на той шо по дефолту, шоб "відпрацьовувати" долари :)

Це ше раз підтверджує, і вже на прикладі, шо було б не погано загружати свій малюнок по дефолту :)

spacer 40

ну я думаю це було не без вашої участі, шоб потішити моє самолюбство, і переконати в тому шо воно діє :)

А тепер по ділу: Методом нажаття на F5 я накручую кількість показів. А значить я можу написати нескладний скріпт, який в мить накрутить всі 100 (а треба і 10 тис і більше) показів :) Розумієте про шо я?

Модя, ти давай конструктив, не грузи чоловіка! :)

Просто гати пропозиції, та і все! Ти ж веб-девелопер, отже, можеш запропонувати щось революційне. Критика повинна бути конструктивна. :)

spacer 20

пропозиції?

А хіба добавлення можливості вставляти свій малюнок по дефолту, це не пропозиція?

А хіба можливість редагування своїх "місць під баннери" це не пропозиція?

Так, це мєлкі пропозиції, для поліпшення сервісу, але всеж таки :)

Крім того виявлення багів і явних недоліків це не груз :)

spacer 30

Коли я казав про конструктив, я мав на увазі, пора брати гроші за свої пропозиції!!! А ти теревені теревениш! :)

spacer 40

та шо там візьмеш, в ПриватБанку? Там жеш самі дешевші проценти по кредитах :)))))), грошей там нема, тож і я не просю :)))))

Хоча інколи у мене закрадається думка, шо в такий спосіб автори проектів залучають людей до тестування "систем", виявлення багів, і черпання пропозицій безкоштовно! :)

Але я не жадний :) Мені і так ніхто не заплотить,  а так хоть потеревеню, потішу своє самолюбство :)

spacer 50

та шо там візьмеш, в ПлюватБанці? Там жеш самі паршивші доценти та кретини :)))))), мишей там нема, тож і я не порося :)))))

Хоча Інка у мене закрадається в дупку, в жо в такий спосіб... аватари протестів запукують людей до занюхування "систем", виманювання баксів, і черпання дефекалій безковшово! :)

Алея не жодний :) В меню і ток піхто не за плоть, а за кров... по теревеню та по тішу своє садолюбство :)

spacer 50

шото глюкнула система... я такого красивого написав багато... а воно не зберіглося... :((((((((

spacer 20

:))))))))))))))))))))

модя жжот

Интересно что ставить в строке цена показа?

Прикольно, попробуем! У меня игровой блог, много молодежи, пипл нет и приватбнак как раз подойдут.

spacer 20

Вот только вопрос какая валюта являеться ценой показа, и какую суму туда ставить??? Например я ставлю 15 что это? 15 центов, 15 доларов, 15 копеек???

spacer 30

за один показ - $10.0000
кол-во показов:
цена $:

Выяснил

spacer 30
Валюта системы - USD (американский доллар), принятая для расчетов в VISA, поэтому если хотите 15 центов за показ - указывайте 0.15 - именно с точкой. Этот бажок будет сегодня исправлен. Даже если человек будет ставить запятую, формат будет приводиться к правильному автоматически... Сразу отвечая на другие посты: Именно из-за этой запятой данные не сохраняются. Ставьте точку десятичным разделителем. Как исправим - я сообщу специально
spacer 20
Простите, а при чем тут пиплнет и приватбанк? К вам придут ваши пользователи, если ваш ресурс им будет интересен... Повторяю, ТУТ НЕТ НИКАКОГО ОБМЕНА БАННЕРАМИ. Это директ реклама - прямые отношения рекламодателя и площадки.
spacer 30

Ну та я только за! Добавте еще такую функцию как удаление площадки, а то пока я все настроил у меня насоздаввалось 5 площадок, а удлаить их оставив одну не могу!

spacer 40
Это будет очень скоро. Проблема ведь не просто в удалении и редактировании. Нужно историю вести изменения площадки, дабы не обидеть людей, которые купили показы перед изменением/удалением. Над этим сейчас работаем
spacer 50

Отлично! Но хотелось бы услышать какая для рекломадателей приемлемая цена за показ в границах от и до?

spacer 60

0.001 $ за клик

давайте начинать с этого, а дальше рынок поможет нам определить правильную цену за показы на вашей площадке.

spacer 70

Присоеденился к системе, выставил 0.001 за показ, с нетерпением ждем рекламодателей!

spacer 70

шкода що немає поки що можливості виправити ціну за клік) а то я поставив тестово 1 долар) а змінити на меншу не можу) для цього або прийдеться видаляти і створювати нову або чекати.

spacer 50

И еще один вопрос деньги зачисляются за показы??? Или за клики по рекламе?

spacer 60

пока за показы.

в работе оплата по кликам, аукцион, флеш, текст, видео и система рейтингов для площадок :-)

spacer 70

Спасибо! Вообще вы молодцы!! что придумали такую функцию - это очень хороший показатель того что блогерам идут на встречу умные люди понимающие всю перспективность данного канала комуникации между людьми!:) 

интересно. буду разбираться

не знаю, в чем дело, но создать площадку не получается. данные не сохраняются.

Вы знаете было бы неплохо внести информацию в разделы - "О нас Помощь Новости Наши контакты "

судячи із того шо вже зроблено, і із того шо више збираєтеся, і ше те шо ви збюраєтеся робити, але я ше не догадуюся шо саме, то проект на стадії початку розробки :)))) (вибачайте за каламбур)

а вже його рекламуєте :) і агітуєте активно користуватися сервісом :)

Як казав недавно Олександр Дубілет: є компанії, які роблять, а потім говорять, а є які говорять, а потім роблять :)

Ви мабуть відноситеся до другої категорії :)

Правда, в словах Олександра була ше третя категорія, але ви до них не відноситеся :)))

spacer 20

Хоча хід непоганий :)

Ви залучаєте аудиторію людей, які вам протестять, опишуть баги, а також напишуть свої побажання, з яких ви відсієте більшу половину, частину зміните досить і реалізуєте :) І це все абсолютно безкоштовно :)

Хоча я не осоуджую за таке, а навпаки підтримую, бо це правильний хід

spacer 20

простите, но

ваша логическая конструкция - "кусок вырванный из контекста - цитата авторитета - апокалиптический вывод"  не выдерживает никакой критики.

иначе ваша мама должна была родить вас в том виде как вы выглядите на фото в аватаре :-), а не малыша которого надо растить, учить, развивать и т.д.

наш сервис рождался как и все нормальные люди и развивается последовательно, от простого к сложному.

НО, объявленная функциональность работает и позволяет одним тратить деньги, а другим зарабатывать :-)

вот вам пример http://gameway.hiblogger.net/

прошу прекратить терзания и вперед, работать :-)

enjoy

spacer 30

>> НО, объявленная функциональность работает

так чому ж ви не прокоментували мой комент вище, де було сказано мною:

--------------------------------------
так, я попробував купити місце у вас :)

і дуже приємно здивувався :)

На мою кредитну карту "Універсальна" (Приватбанка) сказало наступне

Ошибка оплаты: 7.Transaction processing on for Your card is unavailable for this moment. Possible reason
-------------------------------------

а перд тим ви говорили:

--------------------------
не надо никуда ходить - берите карту кредитную и вставьте свое фото в рекламный блок прямо здесь
---------------------------

а тепер Ви стверджуєте: "объявленная функциональность работает"

Чи може "берите карту кредитную и вставьте свое фото в рекламный блок прямо здесь" це не "объявленная функциональность" ???

spacer 40

скажите, а как же это http://gameway.hiblogger.net/

ОПЛАТИЛОСЬ?

spacer 50

варінантів тут кілька:

1. Ніхто не оплачував, а адміни просто підлючили.

2. Оплачували но не кредиткою (цитата: "берите карту кредитную"), а можливо інтернет-картою

Ви звичайно можете сказати, шо це все було оплачено нормальним шляхом, однак це і залишитися вашими словами нічим не підтвердженими.

А я реальну проблему описав + добавив код помилки, можу сказати навіть номер карти з якої оплачував. І ви самі зможете провірити, шо я нічого не видумав

Крім того, як ви бачите, такий код помилки не мій мозок згенерував.

Чому ви не можете просто визнати своє помилки? Я розумію шо можливо Вас поставили до відома, шо все працює, і Ви так і говорите тут, однак тест незалежного користувача показав інше.

Чому Ви не можете сказати шо це тимчасова помилка, яка буде виправлена найближчим часом, а починаєте доводити протилежне від того шо маєте?

spacer 50

дуже цікаву інформацію взнав і спішу з нею поділитися:

PeopleNet («Телесистемы Украины») належить (принаймні контрольний пакет) групі "Приват", отже не важко припустити, шо PeopleNet не оплачував з картки чи іншим методом рекламу, це просто зробила група Приват, так як Фолкад належить теж цій групі, або взагалі ніхто не оплачував, а десь там на рівні БД поставити галочку: оплачено, шоб реклама показувалася. Крім того я от дуже сумніваюся шо компанія ПіплНет найшла мій профіль так бистро і побачила заманчеве місце і вирішила купитти його :)

Тож я більше ніж впевнений, шо ніхто з кредитки не оплачував цю рекламу (так як я пробував).

Вчора система оплати з кредиток не працювала!

Сьогодні ввечері я знову попробував оплатити, і о чудо, проплатив, але саме цікаве шо я проплатив, а взамін нічого не отримав!

Між 21:45 і 21:50 18/10 я проплатив. Після того мене перекинуло на сторінку https://secure.siteheart.com/callback і всьо! При нажатті на єдину кнопку ніяких дій не виконувалось.

Вернувся на свій профіль на фолкаді і там далі пише шо моє замовлення чекає проплати. і баннер мій на цій сторіці в головному пості не показується... Приват 24 показав шо гроші знято з карти...

Значить гроші оплачено, сервісу - нема!

І от у нас получилася ситуація, яку описував автор посту "но конечно далеко не все отвечают :-) а если и отвечают, то все заканчивается вопросом: КАК отдать деньги? :-)))".

Я розумію шо після того як випрочитаєте цей пост, то зразу дасте вказівку, виправити і моя реклама появиться :) Алеж до цього часу вона таки і не появилася.

як то кажуть: КІДАЛОВО! :))))

spacer 60

після діалогу з Адміністрацією сайту folkad, висянилось натспуне: оплата таки пройшла успішно, однак через те шо підтвердження оплати і запуску сервісу мусить зробити "людська рука", склалася вище описана ситуація (див комент вище).

тепер ждем мого "баннера" :)

spacer 70

красиво! яку детективі! :) добре, що без жертв поки що...

Мені система сподобалась. Думаю, у неї хороші перспективи. Однак варто більше про це говорити, писати, пояснювати, створювати гайди по користуванню. Одним словом, потужний інформаційний супровід.

А то зараз самостійно розібратися може тільки людина, яка дуже сильно захоче.

spacer 20

та там нема з чим розбиратися, якби воно працювало все так як і обявили :)

spacer 30

Хлопці в чому проблема ідея класна! У мене н аблозі все купили і оплатили, яка мені різниця хто це робить піпл нет чи приват чи ще хтось? Система працює і приносить популярним і цільовим блогам гроші! Якщо ви ставитеся до свого блогу трохи більше ніж просто до записничка а розглядаєте його як стартап то запропонова приватом рекламна служба - як раз те що треба! Так вона сирувата, але покази в мене купили, і всі ці покази відраховуються назад. І я впевнений що коли вони закінчаться в мене їх знову куплять. Так що дякую привату! Так тримати!

spacer 30

разобрались с Мадестом, все оказалось как в анекдоте - и он прав и я :

система сработала корректно, но у меня на площадке стоит ручное одобрение предложенной рекламы и соответственно реклама не крутилась потому что не была мною одобрена :-)

теперь добро получено и вы можете лицезреть баннер во всей красе, ну а я пойду считать заработанные денежки :-)))

spacer 40

>> ну а я пойду считать заработанные денежки

:))))) дякуючи Вам, я вже встиг їх відбити навіть з прибутком в 1$ :))))))

spacer 50

за який термін відбив?

spacer 60

та заразу, там передоплата :)

spacer 40

Здравствуйте, Александр. Я хочу развернуть свою площадку для продажи мест под рекламу. Но мало информации. Я хочу знать, как проходит весь процесс от постановки рекламы, просмотров до снятия. Могу ли я его контролировать. Кто делает баннеры для показа рекламы? У меня нет опыта, так что простите за глупые вопросы))) И какие могут быть цены за просмотр?

проглянув майданчики - учасникі.

шось не спішить рекламодавець плюхати свої бюджети :))

навіть приватбанк і піплнет

spacer 20

Шановний Олександр - чому навіть піпл нет не дає нікому вже реклами, я подивився усі майданчики реклами нема ніде - таке враження що проект заморозили?

І що працює ваша рекламна площадка чи точніше проект?

Хм. Я вот не сразу увидел дату поста. А проект как бы умер да? Интересно по каким причинам?

Что такое ПриватБлог?

Вы находитесь на официальном блоге банка. Ключевые участники команды ПриватБанка делают в нем записи на самые разные темы. Уверены, что этот инновационный метод общения будет весьма интересным и полезным.
Зарегистрируйтесь!
ПриватБлоггеры
vityaz Александр Витязь
Руководитель «Центра электронного бизнеса»
Последняя запись Вчера
shulga Андрей Шульга
Руководитель департамента сбережений
Последняя запись 24.10.2008
trubakov Александр Трубаков
Председатель Правления банка PARITATE
Последняя запись 10.10.2008
nikolenko Александр Николенко